• Samson Funderingstechniek B.V.
  • Burgemeester Padmosweg 208a
  • 3648 BN Wilnis
0297 - 286295
Funderen met kwaliteit als basis
Samson Funderingstechniek BV is gespecialiseerd in hei- en funderingstechniek

Over Samson

VGM Checklist Aannemers Funderingsherstel is een serieuze zaak en verdient dan ook de juiste aandacht en vakmanschap. Ervaring speelt hierbij dan ook een grote rol. Wij verzorgen voor u het totale funderingsherstel bestaande uit bodemsanering , grondwerk, sloopwerk, heiwerk  en betonwerk. 


Wij beschikken over diverse eigen trillingsarme heimaterieel, dat zeer geschikt is voor kleine ruimtes en inpandige werkzaamheden, tevens brengen wij damwand aan voor de te maken kelder, ontgraven de kelder en plegen funderingsherstel.

Samson Funderingstechniek is al ruim 20 jaar werkzaam in deze branche.   Wij zijn VCA gecertificeerd  , alle grondwerkzaamheden worden uitgevoerd onder het KIWA certificaat uitvoering van bodemsaneringen en  ISO 9001  onder de  BRL 7001 7004   regelgeving en de  CROW 132   .  

Funderingsherstel kan variëren van het aanbrengen van een betonvloer op maaiveld niveau tot het aanbrengen van een kelder in combinatie met funderingsherstel. Funderingsherstel gaat vaak gepaard met het tijdelijk opvangen van het pand door middel van een tijdelijke stutconstructie. De uitvoering geschied door ons kundig en goed opgeleid personeel

Onze diensten:

Wij verzorgen voor u het complete funderingswerk/herstel bestaande uit: