• Samson Funderingstechniek B.V.
 • Burgemeester Padmosweg 208a
 • 3648 BN Wilnis
0297 - 286295
Funderen met kwaliteit als basis
Samson Funderingstechniek BV is gespecialiseerd in hei- en funderingstechniek

Funderingsherstel Amsterdam

Funderingsherstel is noodzakelijk wanneer er funderingsproblemen in uw woning ontstaan. Samson Funderingstechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van funderingsherstel in Amsterdam en is gespecialiseerd in funderingsherstel in kleine en beperkte ruimtes.

Funderingsherstel biedt de oplossing wanneer u last heeft van: 

 • Een verzakte of instabiele vloer
 • Scheuren in de muur, gevel of vloer
 • Verzakkingen en hoogteverschillen

 

De voordelen van funderingsherstel bij Samson Funderingstechniek

 

Kosten funderingsherstel

Voor het berekenen van de kosten voor funderingsherstel van uw woning hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Daarnaast vragen wij u ook om de volgende informatie aan te leveren:

 • Plattegrondtekeningen
 • Bestaande en nieuwe situatie tekeningen
 • Resultaten uit het sondering- en funderingsonderzoek
 • Constructeurs berekeningen


Onze medewerkers stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Neem contact met ons op via  029 728 6295 of vul ons contactformulier in.
 

Kelder laten bouwen

Wanneer u een kelder wilt laten bouwen onder uw huis zal er veel grond worden afgegraven. De grond in Amsterdam is echter vaak vervuild en zal moeten worden afgevoerd. Het uitgraven en afvoeren van de vervuilde grond is een vrij kostbare klus. De kelder zal worden gemaakt door het aanbrengen van een betonnen waterdichte constructie.


Duur van de funderingsherstel in Amsterdam

Hoelang het duurt voordat wij klaar zijn met de funderingsherstel verschilt per project. Ter indicatie houden wij echter tussen de zes en acht maanden aan voor het verbouwen van uw woning. Voor meer informatie over funderingsherstel en het laten bouwen van een kelder onder uw woning kunt u contact opnemen via info@samsonfunderingstechniek.nl .
 

Volledig traject funderingsherstel

Door de jaren heen kan een fundering zijn draagkracht verliezen. De grond waarop uw gebouw is gefundeerd kan om verschillende redenen voor problemen zorgen. Hierbij kunt u denken aan:

 • Ongelijkmatige gewichtsverdeling of te veel gewicht
 • Zandophopingen
 • Bacteriën en schimmels
 • Wijzigingen in grondwaterstanden


Onze experts op het gebied van funderingsherstel analyseren de oorzaak en de locatie in de fundering waar het probleem zich voordoet. Wij verzorgen het volledige traject rondom het funderingsherstel in Amsterdam en omgeving, met een fundering van hoge kwaliteit als resultaat. Hierbij zorgen wij voor:


Funderingsherstel kan variëren van het aanbrengen van een betonvloer op maaiveldniveau tot het bouwen van een kelder onder uw woning. Het funderen van uw woning gaat vaak samen met het tijdelijk opvangen van het gebouw door middel van een tijdelijke stutconstructie.

Voorbeelden funderingsherstelprojecten in Amsterdam e.o.

Emmastraat 36, Amsterdam

Aanbrengen kelder met funderingsherstel augustus 2011 

afbeelding      afbeelding      afbeelding

Koninginneweg 156, Amsterdam

(Opdrachtgever - Theunissen)

Kelder met funderingsherstel mei 2011


afbeelding      afbeelding

Veldzicht s'Gravelandseweg 22, Weesp

Aanbrengen kelder en fundering monumentaal herenhuis langs de Vecht 

afbeelding      afbeelding      afbeelding      afbeelding

Klik  hier voor  al onze funderingsherstelprojecten.

Tips funderingherstel

Kosten delen

Als u van plan bent om uw fundering te herstellen, overleg dan eerst met de buren over de mogelijke overlast die zij zullen ervaren. Maar belangrijker nog: wellicht willen zijn ook hun fundering herstellen. Het kan aanzienlijk schelen in de kosten als de buren ook meedoen, dus informeer altijd of zij hier mogelijk ook interesse in hebben.

Fundering controleren

Let er bij het kopen van een huis of pand altijd op dat u de fundering laat controleren door een onafhankelijke expert voordat u het huis daadwerkelijk koopt. Problemen met de fundering worden regelmatig verzwegen omdat dit het pand minder aantrekkelijk maakt.

Huis verkopen

Wanneer u uw fundering heeft laten herstellen, zal de waarde van uw woning toenemen ten opzichte van omliggende huizen waarbij het herstel (nog) niet is uitgevoerd. Wij adviseren om de facturen van de renovatie goed te bewaren, zodat u bij het verkopen van uw woning kunt aantonen dat uw fundering professioneel is hersteld.

Wilt u meer informatie over funderingsherstel voor uw woning? Stuur dan een email naar  info@samsonfunderingstechniek.nl  of vul het contactformulier in.

 0297 - 286295