• Samson Funderingstechniek B.V.
  • Burgemeester Padmosweg 208a
  • 3648 BN Wilnis
0297 - 286295
Funderen met kwaliteit als basis
Samson Funderingstechniek BV is gespecialiseerd in hei- en funderingstechniek

Over Samson

VGM Checklist Aannemers Funderingsherstel is een serieuze zaak en verdient de juiste aandacht en vakmanschap. Ervaring speelt hierbij dan ook een grote rol. Wij verzorgen voor u het totale funderingsherstel bestaande uit bodemsanering , grondwerk, sloopwerk, heiwerk  en betonwerk . 


Wij beschikken over diverse eigen trillingsarm heimaterieel, dat zeer geschikt is voor kleine ruimtes en inpandige werkzaamheden. Tevens brengen wij damwand aan voor de te maken kelder, ontgraven de kelder en plegen funderingsherstel.

Samson Funderingstechniek is al ruim 25 jaar werkzaam in deze branche.   Wij zijn VCA gecertificeerd  , alle grondwerkzaamheden worden uitgevoerd onder het KIWA certificaat uitvoering van bodemsaneringen en  ISO 9001  onder de  BRL 7001 7004   regelgeving en de  CROW 132   .  

Funderingswerk kan variëren van het aanbrengen van een betonvloer op maaiveld niveau tot het aanbrengen van een kelder in combinatie met funderingsherstel. Funderingsherstel gaat vaak gepaard met het opvangen van het pand door tijdelijke stutconstructies. De uitvoering geschied door ons eigen vakkundig en goed opgeleid personeel

Onze diensten:

Wij verzorgen voor u het complete funderingswerk/herstel bestaande uit: